Završni događaj povodom projekta: Hajde da pričamo o drogama – Nove metode komunikacije sa mladima

Projekat Hajde da pričamo o drogama – Nove metode komunikacije sa mladima se približava kraju i veoma smo uzbuđeni što konačno imamo priliku da sa vama podelimo sve rezultate projekta!

Do sada ste imali priliku da preuzmete i pročitate regionalni izveštaj nastao u okviru ovog projekta, u kome se nalaze rezultati kvalitativnog i kvantitativnog istraživanja o edukaciji o drogama koju su mladi imali, kao i smernice i preporuke za njihovo unapređenje.

U četvrtak, 26. maja u Palati Srbija (Bulevar Mihajla Pupina 2, istočni ulaz, sala 129) sa početkom u 10:00 imaćete priliku da se upoznate sa rezultatima projekta, mladim timom koji je bio uključen u projekat kao i da premijerno pogledate film “Nauči me” nastao kao jedan od rezultata projekta, u kom ćete imali prilike da čujete glas mladih, i njihove stavove i potrebe kada je u pitanju edukacija o drogama.

Pored filma, imaćete priliku i da se upoznate s vodičem za omladinske i vršnjačke edukatore “Kako komunicirati s mladima o drogama” u kome se nalaze preporuke, vežbe i radionice krojene specifično za potrebe omladinskih i vršnjačkih radnika, a koje će biti od velike koristi za primenu inovativnog metoda komunikacije sa mladima.
Vodič će biti dostupan za preuzimanje na našem sajtu nakon događaja.

Prijave za prisustvo završnom događaju su otvorene do srede 25.05. do 13:00 časova putem ovog linka.

Vidimo se u četvrtak, 26.06. u 10h kako bismo zajedno napravili korak ka adekvatnijoj i efikasnijoj edukaciji mladih o drogama!